NoPerfect Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Witam, mam z przodu hamulec Deore XT M8000 a z tyłu zwykłą Deore M6000, aktualnie posiadam klocki żywiczne przód oraz tył, skończyły się szybko bardzo gdyż dużo hamulców używam, szukam teraz półmetalicznych, jaką firmę polecacie? Jagwire? EBC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Zarówno Jagwire jak i EBC robią dobre klocki. U siebie shimanowską żywicę zamieniłem na A2Z Gold, też mogę je polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 używałem w tych zaciskach 'wszystkich' rodzajów okładzin - z tym że ja nie mam bardzo długich zjazdów poleciłbym Ci spiekane Clarks VRX - jak na razie wydają mi się najciekawsze coś takiego https://allegro.pl/oferta/clarks-vrx-shimano-xt-xtr-metaliczne-pod-radiatory-7195820226 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Teraz, SerQ napisał: Zarówno Jagwire jak i EBC robią dobre klocki. U siebie shimanowską żywicę zamieniłem na A2Z Gold, też mogę je polecić. Potwierdzam. Używam w M6000 aktualnie EBC, używałem Jagwire. Wg. mnie dobre, i dla mnie wystarczające ( kiedyś z tarczami RT64, teraz z RT81 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Ebc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Dołączę do tematu. W mojej szosie mam hamulce extend z rozmiarem klocków 53 mm. Jakie klocki polecicie dla osoby cięższej do obręczy aluminiowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.