Bodziomaker23 Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Witam, rozważam zakup roweru typu gravel w cenie ok. 3.500 zł. Zastanawiam się pomiędzy moongoose guide sport 2020 a kross'em eskier 2.0. 2020 Moglibyście wskazać, który z nich jest w waszej ocenie lepszy? ewentualnie wskazać wady i zalety? Czy w waszej ocenie jest na rynku obecnie jakiś inny model wart uwagi? Nie mam specjalnych wymagań, dopiero zaczynam przygodę z tego typu rowerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shALABAMA Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Miałem zakładać podobny temat, z takim samym budżetem, ale skoro pojawił się ten to chyba nie ma sensu dublować. Od siebie dorzuciłbym jedynie do puli Fuji Jari 2.5 (może 2.3 jeśli znajdzie się jakąś dobrą ofertę i trochę dorzuci) ze względu na stalową ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 13 godzin temu, Bodziomaker23 napisał: Zastanawiam się pomiędzy moongoose guide sport 2020 a kross'em eskier 2.0. 2020 Z tych dwóch kross ze względu na dwie sztywne osie. Tak naprawdę nie ma większej konkurencji w tym budżecie. 13 godzin temu, shALABAMA napisał: Od siebie dorzuciłbym jedynie do puli Fuji Jari 2.5 (może 2.3 jeśli znajdzie się jakąś dobrą ofertę i trochę dorzuci) ze względu na stalową ramę. Jeśli ktoś szuka stricte stalowej ramy to tak, jeśli porównujemy resztę gratów to wypada po prostu słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shALABAMA Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Esker 2.0 ma sztywne osie? Tak po zdjęciach patrząc to wygląda mi to na szybkozamykacz. O stalowej ramie wspomniałem z uwagi na pewne tłumienie wibracji, ale nie wiem czy to jest na tyle duża różnica żeby było warto zwracać na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Esker 2 ma piasty z QR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi