piszu87 Napisano 22 Maja 2020 Napisano 22 Maja 2020 Witam. Mam starą kolarzówkę w spadku i zupełnie nie wiem jak ją ugryść, czy jest coś warta, czy ktos się takim sprzętem interesuje. Dzięki za pomoc.
Mihau_ Napisano 22 Maja 2020 Napisano 22 Maja 2020 Jeśli to jest oryginalna rama to w sumie zazdroszczę. Generalnie nie jest to żaden "revolution carbon kg89" tylko Look KG89 i pod taką nazwą coś o nim znajdziesz. Limitowana wersja na 200 rocznicę rewolucji francuskiej czyli 89 rok, zrobili 200 sztuk a twoja jest oznaczona numerem 139. Ciężko znaleźć jakieś dokładne informacje o specyfikacji ale tak na pierwszy rzut oka do oryginału mu trochę brakuje. Jestem prawie pewien, że koła są wymieniane - nikt nie wrzucał rigidy we Włoszech, prawdopodobnie były jakieś campagnolo. Osprzęt też jest młodszy niż rama, w 89 roku nie było klamkomanetek. Możesz zrobić więcej dokładnych zdjęć, przede wszystkim osprzętu. Wartość ciężko określić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.