Lawstorant Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Ja z rozmiarówką ostatnio też miałem problem. Kupiłem ME501 i okazały się za małe mimo tego, ze wziąłem rozmiar większe. Chodzę w 43 a te musiałem wymienić na 45. Co ciekawe kolega chodzi w 44 i kupił ME301 44 i są na niego dobrze dopasowane... Większym problemem jest to, że na rozmiar 44 złapałem okazję, ale nie w sklepie także teraz muszę sam jest sprzedać a i trudno znaleźć je w wersji żółtej i muszę zadowolić się nijakim kolorem czarnym. Wypinanie musisz chwilę poćwiczyć ale np mi się jeszcze nie udało wywalić. Spróbowałem po tygodniu przejechać się na zwykłych platformowych i to jest dramat. Nie wiem jak mogłem tak wcześniej jeździć Edytowane 28 Maja 2020 przez Lawstorant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekkominek Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Cześć, Nie chcę zakładać nowego tematu a mam dylemat pomiędzy dwoma butami do roweru crossowego. Obuwie ma być tez wygodne do zwykłego chodzenia ponieważ będą używane na wszelkie wycieczki gdzie często jednak się gdzieś chodzi, zwiedza itp w nie tylko jeździ na rowerze a nie chcę wozić ze sobą dodatkowej pary na przebranie. Zastanawiam się pomiędzy: -shimano me100 M1 -shimano mt501 -shimano m089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Strasznie niektórzy narzekają na M089 że na wąska stopę : ) Do mnie właśnie idą kolejne. Dobrze się chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Najbardziej "trekkingowe" to MT501 i ja chyba te bym brał. M089 mimo wszystko w teren, do trekkingu wg. mnie słabe, zbyt sztywne. ME100 to coś jak M089, tyle że bez klamry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbek Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 W dniu 31.05.2020 o 12:07, Szymekkominek napisał: Cześć, Nie chcę zakładać nowego tematu a mam dylemat pomiędzy dwoma butami do roweru crossowego. Obuwie ma być tez wygodne do zwykłego chodzenia ponieważ będą używane na wszelkie wycieczki gdzie często jednak się gdzieś chodzi, zwiedza itp w nie tylko jeździ na rowerze a nie chcę wozić ze sobą dodatkowej pary na przebranie. Zastanawiam się pomiędzy: -shimano me100 M1 -shimano mt501 -shimano m089 A może Cube ATX OX?? Korzystam z takich do celów o których Ty wspominasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi