prezi Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Hej gajs! Jaki polecacie serwis w Poznaniu do złożenia z własnych części roweru? Brakuje tylko szprych i nypli ale to już wybiera ten kto zaplata koła. Postanowiłem złożyć sobie rower swoich marzeń. To będzie taki mój osobisty Octane One Gripp Flat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 W dniu 19.05.2020 o 21:07, prezi napisał: Jaki polecacie serwis w Poznaniu do złożenia z własnych części roweru? W dniu 19.05.2020 o 21:07, prezi napisał: Postanowiłem złożyć sobie rower swoich marzeń. Nie żebym się czepiał, ale brzmi to dziwnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezi Napisano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Nigdy nie skręcałem sterów, nie zakładałem suporty ani nie zaplątałem koła więc nie mam wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.