tom22 Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Mam manetki Deore, a klamki hamulce chyba Altus - każde mocowane oddzielnie na obejmę. Manetki zostawiam. Hamulce z klamkami oddaję koledze, a sobie chcę kupić hamulce i klamki na obejmę klasy Deore (zestaw). Ale, czy każda klamka będzie pasować? Chodzi mi, że gubię się w tym I-spec itd. Możecie podesłać mi linki? Wielki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Skoro masz manetki na obejmę to nie musisz się martwić o i-spece. Przecież skoro je sobie zostawisz to nie będziesz ich mocował do klamek z i-spec tylko normalnie dokładnie tak jak teraz ich obejmą do kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom22 Napisano 21 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi