tomalaaa Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Witam jestem początkującym rowerzystą który stoi przed dylematem zakupu roweru . Ogólnie moja koncepcja zakupu skierowana jest w stronę rowerów crossowych z względu na wyjazdy z dzieciakami a więc raczej teren typu droga asfaltowa , czy np szutrowa . Dojazd codzienny do pracy też tylko po drodze asfaltowej . Faworytem w tej dziedzinie oraz zakresie cenowym był Kross Evado 5.0 lecz gdzy pojechałem na rozpoznanie do sklepów jak dla mnie dużo lepszym i wygodniejszym jest Unibike Crossfire . Problem zaczął się gdy sprzedawca zaproponował mi Trek Dual Sport 2 który daje mi możliwość założenia opon z roweru górskiego jedynym mankamentem jest to że wizualnie ten rower nie przypadł mi do gustu oraz na Unibike czułem się wygodniej . Stąd moje pytanie czy do Unibike Crossfire jestem w stanie w razie czegoś założyć oponę od roweru górskiego aby w jechać w trochę mniej stabilny teren ( podłoże ) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi