gervee Napisano 19 Maja 2020 Napisano 19 Maja 2020 Dzień dobry, czy jest szansa na zakup nowej/używanej w dobrym stanie ramy do roweru Kross Hexagon 1.0 2018 rama prawdopodobnie 19"? Rower syna spotkał się z drzewem w tak nieszczęśliwy sposób, że rama wygięła się ku górze przy rurze sterowej (strzał w dolną rurę taki, że nawet górna lekko się wygięła). Niestety Kross zlał mnie odpisując, że rower jest niedostępny do sprzedaży na stronie www, mimo że pytałem o możliwość zakupu ramy (czyli ja swoje oni swoje). Ewentualnie jaką inną ramą można by się zainteresować w celu "przeszczepu"?
KSikorski Napisano 19 Maja 2020 Napisano 19 Maja 2020 Jeśli to jest rower na kole 26 i hamulcach v-brake to pozostaje jedynie szukanie używki (niekoniecznie takiej samej, byleby standardy się zgadzały). Kross nie sprzedaje ram, nowych ram pod v-brake raczej się już nie kupi, a nawet jeśli się kupi to ich cena przekroczy wartość roweru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.