PanMarncin Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Witam, jestem zainteresowany kupnem roweru marki cube ale mam problem z doborem wielkości ramy. Ogólnie mam 188 cm wzrostu i do tej pory miałem rower kellys viper (rama 21,5 cala, koła 26), który pasował idealnie. Myślę nad tym żeby teraz kupić jakiegoś cube z kołami 27,5 i w tym przypadku mam do wyboru następujące rozmiary ram 14, 16 i 18. Jak myślicie czy taka rama 18 będzie zbliżona do ramy 21,5 z kołami 26. Czy raczej powinienem celować w jeszcze większe koła (29 cali)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.