gacusx Napisano 18 Maja 2020 Napisano 18 Maja 2020 Witajcie,ostatnio coś w moim rowerze zaczęło hałasować. Mianowicie podczas pedałowania słychać stukanie,jeśli pedałuję nie wkładając w to większej siły jest okej,natomiast kiedy mocniej przycisnę słychać to tak jak tutaj. Podczas jady na stojąco jest to samo..próbowałem już dokręcić pedały,lecz to nie pomogło. W serwisie powiedzieli mi,że to nie jest wkład suportu. Nie przeszkadza to w jeździe ale jednak chciałbym usunąć tę usterkę bo strasznie denerwuje. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę i pomoc.
Mod Team michuuu Napisano 18 Maja 2020 Mod Team Napisano 18 Maja 2020 Zmień z prywatnego na publiczny bo nie ma dostępu.
Mod Team michuuu Napisano 18 Maja 2020 Mod Team Napisano 18 Maja 2020 Zdejmij tylne koło, oczyść haki i zacisk, zaciśnij koło na nowo. Na początek. Coś trzeszczy, bywa tak czasami.
gacusx Napisano 18 Maja 2020 Autor Napisano 18 Maja 2020 16 minut temu, michuuu napisał: Zdejmij tylne koło, oczyść haki i zacisk, zaciśnij koło na nowo. Na początek. Coś trzeszczy, bywa tak czasami. Po południu będę działać. 3 minuty temu, SoloTM napisał: Co to za korba i suport? Korba to shimano dura ace fc-r700(tak odczytałem na jednym z ramion) a suport http://rowerowy-raj.pl/glowna/2185-suport-shimano-sm-bb51-do-osi-hollowtech-ii-deore.html.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.