OoOoOoOoOoO Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Chcę wymienić amortyzator na nowy. Mam ramę z blackbirda, Moje pytanie jest o to czy będzie on pasował do ramy chodzi o charakterystykę ramy i mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Jeśli kupisz prawidłowy rozmiar to będzie pasował. Vivid występuje w conajmniej 4 ustawieniach kompresji ( pomijając ustawienia OEM ). Zapytaj producenta ramy o właściwe ustawienia. Do tego oczywiście koniecznie właściwą sprężynę ,której twardość ( z grubsza rzecz nazywając ) możesz wstępnie wyliczyć tu https://www.tftuned.com/spring-calculator Dobór tłumika przy braku doświadczenia i wiedzy to dosyć trudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi