Michas544 Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Hejka Pisze do Was bo kupię w tym miesiącu rower na prąd! bedzie posiadał duży koszyk na zakupy cel: praca 6km, sklepy, przejażdżki nad ocean i inne Potrzebuje Was jako ekspertów żeby mi powiedzieć za ile to kupić bo może nie opłaca się kupować za 2000 bo bubel a normalna polka zaczyna się od 2400. wielu ekspertów odradza jakieś tam firmy np silników czy ram lub przerzutek lub innych komponentów. Zawadniczo interesuje mnie Jaki to ma być rower i co musi zawierać żeby do normalnego życia bez auta autobusu i taxi mi wystarczał. jaki silnik, jakich firm lepiej unikać a jakich kupić. Do tej pory z moja wiedza są dwa rodzaje, pierwszy małe kolka a drugi normalne kolka jak zwykły rower. Nie znam więcej różnic. jaka musi mieć pojemność baku na prąd żeby i ile się robi tym km? Czy warto kupić droższy czy te najtańsze tez się sprawdzają i nie odbiegają jakościowo, 100 kg, 5-7 km drogi w jedna stronę codziennie dołożyć będę musiał koszyk lub bagażnik kasa 1500-4000 zł, oby jak najtaniej. Dla mnie to na być narzędzie, żeby się nie psuło ale żeby było na jakimś poziomie jakości. Nie wiem za ile opłaca się kupić. poprosze o kilka przykładów, robię research dziekuje za wszelkie wskazówki a przede wszystkim konkrety który i dlaczego ten a nie tamten! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 „cel: praca 6km, sklepy, przejażdżki nad ocean i inne„ ..gdzie Ty mieszkasz? https://www.decathlon.pl/rower-original-920-e-id_8586865.html Może coś w ten deseń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi