diarom79 Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Cześć, zamierzam niebawem kupić rower (mój pierwszy) - budżet jaki chce przeznaczyć to ok. 2000 tys. złotych. Rower ma mi służyć do jazdy codziennej po mieście, a dokładniej na popołudniowe przejażdżki. Wstępnie rozglądałem się za KROSS Hexagon 6.0 lub Kross LEVEL 3.0 - polecacie je? Czy zupełnie odradzacie oba rowery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdarecki Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) Czesc Rower ma się podobać Tobie. Wymienione modele są spoko. Z mojej strony polecam jedynie przejechac się rowerem i stwierdzić czy Ci pasuje. [ Nie zostawiaj dowodu osobistego w zastaw podczas przejażdzki bo z czymś takim się spotykałem :> ] Rozmiar ramy doradzić powinien sprzedawca. Edytowane 18 Maja 2020 przez pdarecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi