BuenoKID Napisano 16 Maja 2020 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Witam, jestem "niedzielnym rowerzystą" i w ramach ruszenia się z domu w ramach pandemii chciałbym kupić jakiś górski rower do 250 zł. Pobłądziłem trochę po allegro i olx, ale totalnie nie mam wiedzy na temat czy taki to a taki rower wart jest pieniędzy. Wiele osób na tym forum ma ogromną wiedzę i mam prośbę, czy pomoglibyście mi wyselekcjonować po 2-3 oferty warte zainteresowania waszym zdaniem. Totalnie nie znam się na trendach i sprzęcie, więc ciężko by mi było wyrementować jakieś usterki. Więc jeśli bylibyście tak mili, to pewnie w ciemno kupię jedną z ofert, którą mi zaproponujecie. Z nadzieją czekam na pomoc ;) PS z góry przepraszam, jeśli źle dobrałem dział i proszę o przeniesienie Adminów wątku w dobre miejsce dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 W tej cenie raczej nic co nie wymagałoby remontu nie kupisz. Wrzuć to co wpadło ci w oko a my ocenimy. Jednak musisz być świadomy, że na odległość nie da się stwierdzić wielu rzeczy, takich jak zużycie napędu czy ogólny stan roweru. Można wpakować się w wydatki, aby doprowadzić rower do stanu używalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi