Sebamazi Napisano 16 Maja 2020 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Wtam. Proszę o opinie na temat dampera RockShox Monarch plus RC3. Najbardziej interesuję mnie kwestia awaryjności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Mam takiego. Jeździ już 4 sezon bezawaryjnie. W tym czasie tylko raz przeserwisowałem puszkę. Tylko czyszczenie i smarowanie, uszczelki niewymieniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Sam serwis nie jest skomplikowany Damper sprawdza się dość dobrze ,znajomy taki ujerzdza ostatnio dobił go dość mocno(zbyt małe ciśnienie komorze) dwa razy co spowodowało że zwyczajnie się zapowietrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi