FUJIJACK Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Witam, Przeglądnąłem już dużo tematów, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na ten konkretny. Przymierzam się do zakupu licznika - wybór padł na Lezyne Macro. Jest tego 3 rodzaje (przynajmniej tyle się dopatrzyłem): - Lezyne Macro GPS - Lezyne Macro Easy GPs - Lezyne Macro Plus GPS Czy może mnie ktoś oświecić w temacie różnic pomiędzy nimi? Z góry dzięki za pomoc, Pozdrower, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Zwróć uwagę na wielkość wersji macro. To w zasadzie rejestrator bo odczytać coś z tego ekranu to jedynie pod lupą można. No i dużo funkcji ( np. nawigacja) działa tylko w połączeniu z aplikacją na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Miałem Lezyne Macro GPS i był to najgorszy licznik jaki miałem pod względem sygnału GPS (często go gubił). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Podpisuję się pod opiniami... Mnie Lezyne pokonało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUJIJACK Napisano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 To się narobiło bałaganu - byłem już prawie zdcydowany na Lezyne. Z tymi wymiarami to porównałem Lezyne Macro (42.9mm x 67.8mm x 27.5mm) z Sigmą Rox 7.0 ( 50 mmx 73,5mm x 21,5mm ) i tu tragedii nie widziałem. Wiem , że wersja MICRO to było maleństwo - ale co innego wymiary na papierze, a co innego wrażenia na żywo. W takim razie co możecie polecić w tym budżecie - i z podobną funkcjonalnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dla mnie w tej kategorii istnieje tylko Garmin. Lezyne kupiłem przez pomyłkę, a jak go zobaczyłem to utwierdziłem się w przekonaniu, że moje Edge to jest król Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Maja 2020 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 A ja sobie kupiłem Sigmę Rox 11.0. A rozważałem i Lezynki i Garminki. Nie mam uwag, do rejestrowania i bieżącego podglądu danych jestem zadowolony. Oczywiście licznik + sensory, bo sam GPS to kiepski pomysł. Nie lubiłem tej zwłoki w pokazywaniu danych i błędów w gęstym lesie czy terenie miejskim. A sensorek cyk na piastę i pokazuje licznik dane jakby po kablu działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.