KOSmal93 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) Hej, Chętnie zakupie ramę Hardtail MTB pod koła 29' najlepiej rozmiar M/L (17-21'): Interesują mnie firmy: Kross (np. seria Level), Romet, Giant, Scott, Trek, Accent, Specialized - ale ogólnie jestem otwarty na propozycje, nie chciałbym tylko typowych firm no name. Jednakże ze względu na stosunek ceny do jakości chętnie zakupie krossa serie Level B. Ważne aby rama nie posiadała pęknięć i nie była bardzo porysowana - normalne ryski i otarcia jak najbardziej wchodzą w grę. Oczywiście żeby miała mocowanie pod tarcze i była na zwykłą ośkę 135x9 mm, Tylko aluminium. Dokumenty do ramy będą dodatkowym atutem. Może znacie kogoś kto chce zmodernizować swój rower i sprzedać ramę - proszę dajcie znać Edytowane 15 Maja 2020 przez KOSmal93 Edycja opisu, wyjaśnienie poszukiwanych firm ram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) Mam accenta Lkę 29 9x135mm czarno-czerwone malowanie używana 1,5 roku mam fakturę na nią. Stery w komplecie. Edytowane 15 Maja 2020 przez siejak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemike Napisano 16 Maja 2020 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Witaj! Taką ramkę sprzedam... https://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/17208886.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy21100 Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Mam na sprzedaż ramę Trek x-caliber w rozmiarze 18,5. Dodaję paragon z kartą gwarancyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Temat nadal aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi