pepekrk Napisano 14 Maja 2020 Napisano 14 Maja 2020 Cześć Zacznę od tego ze jestem świadomy istnienia dziesiątek tematów zakupowych w tym przedziale cenowym, ale już po prostu nie wiem co zrobić... Chciałbym kupić rower jak w temacie, będę go głównie użytkował po mieście + wypady do lasu, jakieś pomniejsze górki etc., zdecydowanie można to określić jako jazda rekreacyjna. W przeszłości miałem crossa (Giant Roam 0 Disc 2018 - został skradziony :D). Rower był bardzo fajny, ale na niektórych wycieczkach żałowałem że nie zdecydowałem się na mtb (pewnie pomogłaby zmiana opon na szersze, ale nie zdążyłem sprawdzić). Większość czasu pewnie spędzę na ścieżkach, ale jednak tym razem chciałbym spróbować z 'góralem'. Mój budżet jest dość elastyczny, mógłbym trochę dołożyć, jednak przy moich potrzebach pewnie nie ma sensu - i tak nie wykorzystam potencjału. Po przepatrzeniu forum byłem zdecydowany na MTB INDIANA X-Pulser 6.9, jednak nie ma go dostępnego w sklepach. Jedyna opcja to zakup przez internet, a chciałbym go wcześniej sprawdzić (preferuje raczej sylwetkę niezbyt pochyloną)....więc na ten moment chyba odpada Myślałem też o Kross Level 4.0, ale lektura forum powoduje że jestem coraz dalej od jego zakupu. Troche szkoda bo podoba mi się szczególnie wersja czarno - niebieska. Nie zamierzam kupować 'oczami', ale fajnie gdyby rower był chociaż trochę w moim guście Proszę o jakieś propozycje Wzrost: 196cm Waga: 88kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.