berhni Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Siema, proszę o opinie o tym rowerku. Z góry dzięki Lubię to! Komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A co tu dużo mówić, najtańsza dirtówka na rynku. Ciężki widelec, do tego średnie piasty i wolnobieg jednorzędowy zamiast drivera. Ale za 2500 ciężko o coś lepszego i bez żadnej historii (a w przypadku używek można się naciąć). Warto dorzucić do Gamera 26, nawet do wersji zeszłorocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berhni Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 16 minut temu, MikeSkywalker napisał: A co tu dużo mówić, najtańsza dirtówka na rynku. Ciężki widelec, do tego średnie piasty i wolnobieg jednorzędowy zamiast drivera. Ale za 2500 ciężko o coś lepszego i bez żadnej historii (a w przypadku używek można się naciąć). Warto dorzucić do Gamera 26, nawet do wersji zeszłorocznej. A poleciłbyś mi jakiegoś dirta do 2500zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jest Zircus - ale to ciągle prosty, najtańszy rower. Lżejszy, bo urwali nieco na korbie i sporo na widelcu. Ale z drugiej strony XCM to prosty uginacz, ciężko go nazwać amortyzatorem, więc nie warto się w to pchać. Jest Metropolis, czy trochę lżejszy Movement za 2800 - fajnie że ma piastę z driverem, ale też widelec bez żadnego tłumienia. Na nieco lepszych piastach jest Octane One Melt - trzeba szukać dystrybutora 7Anna, negocjować cenę, kupować póki jest i zbierać na widelec. Dirt RA ma jakieś tam tłumienie, ale to ciągle ciężki kloc. W każdym razie rower prezentuje się nieźle, myślę ze to dobry pomysł na początek. Nie wiem jak wypada porównanie całej reszty podzespołów/ram NS-a i Darta. Za małem mam doaidczenie. Na pewno rama Darta Two6Player jest naprawdę ładnie wykonana, dużo lepiej od Zircusa. Ale wygląda też lepiej od Gamera, więc to coś oczko wyżej, tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi