Katahumenalnydziubek Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Witam, zamówiłem damkę firmy SCOTT opinie o tej marce są rożne ale liczę że jakość będzie w porządku, roweru potrzebuje do jazdy po mieście, wygodzie i okazjonalnych zjazdach po ubitych dróżkach w lesie. Dałem za niego 660zł i chciałbym poznać opinie kogoś kto się zna czy dobrze zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katahumenalnydziubek Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 -rama aluminiowa-wysokość ramy 52 cm-koła 28 cali-oryginalne opony SCHWALBE-stożkowe obręcze-amortyzowany przedni widelec-amortyzowana sztyca-hamulce V-brake-regulowany mostek-klamko-manetki STX-RC-zamknięcie linkowe z kluczykiem-przełożenie 3/8 Shimano NEXAVE-wygodne siodełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi