Arturrow Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dzień dobry, Mam 164cm wzrostu i 70cm przekroku i mam duży problem z znalezieniem odpowiedniej szosy dla siebie. Macie jakieś propozycję szosy jakie wypadałoby sprawdzić czy będą dobre na moje gabaryty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Musisz szukać czegoś ze stosunkowo krótką podsiodłówką/dużym slopingiem. Jako pierwszy przychodzi mi do głowy cube attain bo sam takiego mam xD Podsiodłowa w rozmiarze 50 ma tylko 410mm więc powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Cube Attain miał nawet rozmiar 47: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Ktoś (nie znam) na olx sprzedaje nowe milano72 (karbonowy Merckx na 105ce-11s) za 4400 i ma te rowery w rozmiarze xs. Ta ramka ma konkretny slop, a w rozmiarze xs powinna być w sam raz. Cena trochę niska bo to 1/2 wartości tego roweru - więc warto obejrzeć papiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.