spoleczniak Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Cześć, Przeszukałem trochę internetów, ale nic konkretnego nie znalazłem. Brat pożyczył na 10 minut rower i zgubił korek amortyzatora. Nigdzie nie mogę znaleźć pasującego, a kupiłem chyba z 5 różnych ale żaden nie pasował. Będziecie mi w stanie doradzić co mam kupić do: suntour ncx sf17? Rower to b'twin riverside 900 kupiony w 2018, jeśli to ma jakieś znaczenie. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Podeślij tu zdjęcia miejsca mocowania korka oraz całego amora. Do NCX od 2011 jest tylko jeden korek przez to się dziwię ze kupiłeś 5 i żaden nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoleczniak Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Sam już nie wiem, czy ja nie potrafię tego zamontować czy faktycznie cały czas zamawiałem zły korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Ten ci będzie pasował https://activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne/korki/blokady-skoku_korek-blokady-amortyzatorow-suntour-ncx-dlo-ncx-elo/126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoleczniak Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Zamówiłem, wielkie dzięki za pomoc. Jak przyjedzie to dam znać czy pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi