yogitubadzin Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 Witam,1. Szukam dwóch rowerów oraz bezpieczny fotelik dla dziecka dla roweru meskiego. Jeśli chodzi o rower męski to już jestem prawie zdecydowany (Kross Hexagon 6.0), tylko nie wiem jakie wymiary. Rower damski tez bym chcial Kross. Chyba że widzicie jakieś alternatywy, jestem zielony. 2. Ogólnie rower męski będzie użytkowany głównie po asfalcie, kostce brukowej, sciezki wiejskie oraz mam w poblizu lasy. Po lasach glownie wolno, rekreacyjnie ale mogą się zdarzać korzenie i wyboista droga. Ten rower bedzie uzytkowany okolo 3 razy w tygodniu. Byc moze od czasu do czasu jakies asfaltowe oraz niskie drogi górskie.3. Drugi rower damski bedzie uzytkowany mniej, okolo raz w tygodniu i raczej na rodzinne wycieczki, bedzie to wolne tempo, glownie po asfalcie, proste drogi w lasach, bardzo rzadko niskie asfaltowe drogi górskie. Nie chcialbym na ten rower przeznaczac za duzo pieniedzy, najlepij okolo 1000-1200zl.4. Rowery beda uzytkowane w sezonie wiosna/lato/jesien. Wazne zeby w rowerach byla stopka. Ile kosztuje do tego ewentulne blotniki i jak je znaleźć?5.Nasze wymiary: Rower meski:wzrost 180cm, waga 70-75kgRower damskiwzrost 168cm, waga 55-60kgFotelik dla dziecka:wzrost 115cm, waga okolo 20kg6. Gdzie najlepiej można rowery kupić, szukać na allegro, po sklepach internetowych, u producenta, na ceneo? Czego się wystrzegać? Widziałem że na allegro część rowerów nie ma nawet stopki.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.