Grelo Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Hej, prosilbym o pomoc w wyborze roweru. Wzrost: 178, waga: tu moze byc ciut ponad 100 (koronawirus...). wczesniej mialem Kandsa Maestro, glownie trasy po asfalcie z lekkim dojazdem przez miasto i bylem w miare zadowolony, ale pewnego pieknego dnia mi go ukradli. W chwili obecnej, niestety (ze wzledu rowerowego), przenioslem sie do Warszawy i pozostaje mi w wiekszosci tylko miejska dzungla (jakies 80% bede tutaj smigal, poki nie wyczaje jakichs fajnych tras w okolicy, gdzie moge pocisnac szybciej - srednio mi sie usmiecha stanie na swiatlach, no ale co zrobisz...). Chcialbym wcelowac sie w cos, co poradzi sobie w miescie, ale tez da rade bez dodatkowych potow na asfalcie. Co byscie mogli polecic? Wiem, ze i za 1.5k mozna juz wyczaic rower i jesli nie jest sie fanatykiem pedalowania, to i tak raczej czlowiek bedzie zadowolony. Stad tez pytanie, czy warto wydawac wiecej? Jakie sa korzysci z nieco drozszego roweru? (Tu limit raczej do 2.5k z przymróżeniem oka na stowke czy dwie). Co moglibyscie polecic? Z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.