diemanksky Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Szukam jak w temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueforce Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Nie wiem jakie zastosowanie wzrost masa przekrok nowy/ używany ale odp. to Indiana 5.9 lub 6.9 bardzo warto dopłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diemanksky Napisano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Blueforce napisał: Nie wiem jakie zastosowanie wzrost masa przekrok nowy/ używany ale odp. to Indiana 5.9 lub 6.9 bardzo warto dopłacić. Zastosowanie to raczej las, ewentualnie droga asfaltowa. Wzrost 182, waga 100. Tylko nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueforce Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 To górski, 29 cali jak najbardziej pasuje na takie zastowanie i wzrost, zalety 6.9 to lepsza tylna przerzutka, amortyzator z powietrzną sprężyną i główka ramy w systemie taper- dużo większy wybór obecnie, rozwiązanie obiecuje też lepszą sztywność. Co do sztywnych osi nie wypowiem się, bo nie mam porównania ani masy by robiło to różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.