Vapo23 Napisano 10 Maja 2020 Napisano 10 Maja 2020 Siemanko mam parę pytan czy jest coś co w tym rowerze który sam składam są jakieś części które nie będą pasować wszystko sprawdziłem dwa razy Ale wolę się upewnić :* I czy jest coś co mogę zmienić na "lepsze" ? Chce jeździć bardziej w takim luźnym dh na lokalnej nie trudnej trasie I zależało mi na ht na początek Rama-kross sing DS Amortyzator-ROCK SHOX sektor 140mm Kierownica-Dartmoor nitro dh Korba-Dartmoor rock V.2 Red narrow Pedały-Dartmoor stream Mostek-Chemical pro 31.8 Gripy-ICON Obręcze-Superstar Components Piasty-Novatec 15x110 i 12x148 Stery-Półzintegrowane dartmoor flash Łańcuch-Wippermann ConneX 100 Kaseta-jedno rzędowa Hamulce-Shimano BR-MT200 P+T
Mod Team bogus Napisano 10 Maja 2020 Mod Team Napisano 10 Maja 2020 Za mało szczegółów, żeby konkretnie pomóc. Na pewno musisz zwrócić uwagę na piasty. Rama Kross Sign DS którą ja znam nie ma sztywnej osi z tyłu, ani tym bardziej boost, więc piasta tylna jest w tym przypadku zła. To samo z przodu, jeśli RS Sektor masz w wersji boost to piasta ok, jesli nie to zmiana piasty na wersję 15x100. Ze zmian przede wszystkim hamulce. Takie minimum z minimum, zwłaszcza do zastosowania o jakim myślisz to model MT400, a to i tak uważam że za mało. MT200 to hamulce do rekreacji z dźwigniami na 3 palce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.