Przemokbh Napisano 10 Maja 2020 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Czesc. Jak wiecie jestem tu nowy " swierzak " z czego sie ciesze. Nie mam za duzo czasu ale jak mam to tutaj zagladam. Kupilem rower gt avalanche 2.0 chyba z 2003r ( nie jestem pewny). Chce sie nim pochwalic. Rama jest w bardzo dobrym stanie. Hamulce, przezutki, ster, manetki wywalilem bo bylo to w takim stanie ze nie chcialo mi sie naprawiac. Amora i kola chyba tez wyrzuce bo sa w bardzo kiepskim stanie. Posiadam fajna korbe hollowtech ll. Jak zaczne sie zabierac za rowerek to bede wrzucac fotki na bierzaco. Rama jest w rozmiarze M 46cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboc Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Powodzenia. Mam GT na tej ramie. Może z 15 lat temu kupiłem ją jako nówkę i złożyłem sobie pojazd na Deore (wtedy całość, z nowymi solidnymi kołami wyszła mnie z 1200, podczas gdy gotowiec w podobnej konfiguracji kosztował wówczas ze 3k), na którym do dziś czasem jeżdżę. W zasadzie poza dętką zmieniłem właśnie korbę na Hollowtech ll. Teraz myślę o wstawieniu sztywnego widelca, bo podstawowy amor Rock Shox Dart 2 to straszny klamot. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemokbh Napisano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dzieki za komentarz. Wiesz odpisuje ci bo moja uwage zwrocil szczegol gdzie napisales ze myslisz o wstawieniu sztywnego widelca. Ja o tym mysle od poczatku. Zastanawiam sie tylko jaki byl by dobry. Za rowerek sie jeszcze nie zabralem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboc Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Są fajne widelce 26", ale kupę kasy kosztują (jak na taki rower), więc z musu chyba wezmę jakąś używkę albo coś zwykłego, taniego, byle rura była odpowiednia (1 1/8") + piwoty pod v-brake. Np. Accent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi