rszturo Napisano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam! ponieważ Nowy Rok za pasem wpadł mi do głowy pomysł, żeby jego początek uczcić jak należy czyli rowerowo. Dla rowerzystów z Torunia, Bydgoszczy i okolic 1 stycznia 07 proponuję wspólny wypad do Skłudzewa. Moglibyśmy się zjechać na 12-13, odstrzelić kilka fajerwerków, walnąć z gwinta szampana bezlkoholowego , złożyć życzenia i jeszcze co kto chce. Wiadomo w sylwka może być rożnie ze stanem równowagi i zdrowia ale do odważnych świat należy. Szczegóły ustalimy bliżej Sylwestra Pozdrawiam i zapraszam do wpisywania się. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdevil Napisano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Myślę, że dobry pomysł. Ja jestem jak najbardziej za. Tylko nie wiem czy o tej godzinie ludzie będą już zdolni. Ale to się chybe jeszcze dogada. Bo z drugiej strony potem zmrok goni. Myślę, że 13 to taka optymalna godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.