Skocz do zawartości

[Locus map pro] Zmiana kierunku jazdy

render

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem posiadaczem programu Locus Map Pro , wszystko ładnie mi działa. Mam problem a w zasadzie pytanie :

czy jest możliwość zmiany kierunku jazdy wyznaczonej trasy w programie tj. jadę z punktu A do B a chcę zmienić na B do A (kierunek powrotny do domu). Chcę zmienić gdyż nawigacja głosowa przy takim ustawieniu cały czas informuje mnie "jesteś poza trasą" Zaznaczę że nie mam internetu w telefonie , samą trasę wyznaczam na komputerze i zapisuje jako gpx.

Godzinę temu, Faja3 napisał:

Sama zmieni.

chyba nie bardzo gdyż cały czas w drodze powrotnej jest komunikat "jesteś poza trasą"

Teraz, ungarn napisał:

A nie ma przypadkiem opcji 'nawiguj odwrotnie' lub 'prowadzenie powrotne' ? Przyznam, że nie używałem tej możliwości, ale z opisu w Locusie wynika że to powinno działać właśnie w ten sposób.

a może Kolega mnie naprowadzi gdzie taka opcja jest, bo ja jakoś nie widzę

spróbuję... załączyłem screeny dla ułatwienia. Wybieram trasę którą chcę jechać, na dolnej belce wybieram ikonę prowadzenia/nawigacji. Na kolejnym ekranie możesz wybrać normalny tryb lub odwrotny. Tak jak mówiłem, nie używałem ale wydaje mi się że o to może Ci chodzić.

IMG_20200506_204621.jpg

IMG_20200506_204643.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...