Elenthar Napisano 6 Maja 2020 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Witam. Jestem na nowy na forum. Problem, który u mnie zaistniał jest identyczny jak u kolegi z tego tematu. Nie potrzebuje instrukcji typu sprawdź czy odległość między transmiterem, a licznikiem jest dobra, etc. Wszystko co się dało sprawdziłem, przeczytałem wszystko co się da. Chciałbym prosić o zdjęcie 'ze środka' owego transmitera. Jak owa blaszka wygląda. Jeśli rzeczywiście zginęła to może uda mi się zrobić nową zastępczą. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matisx Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Cześć, rozwiązałeś problem? jeśli chcesz mogę wysłać zdjęcie z nadajnika od BC 14.16 - pewnie jest podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Po prostu sprawdź czy w środku są blaszki dotykające obu biegunów baterii (jedna jest na spodzie, a druga dotyka baterii na boku). Zdjęcie raczej nie jest potrzebne, bo w 99% urządzeń wykorzystujących te bateria wygląda to bardzo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.