Brombosz Napisano 4 Maja 2020 Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Witam Tak jak w temacie. Sprzedam nowe oponki WTB. Miałem ich w tym roku używać, ale wyszło jak wyszło i zagracają mi tylko garaż. Poniżej link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/opony-zwijane-wtb-riddler-27-5-x-2-4-tough-fast-rollin-CID767-IDEL5SW.html Cena 240zł za komplet. + przesyłka. Tylko dla osób z forum: Oddam w zamian za opłacenie pełnego przeglądu amortyzatora i sztycy w moim rowerze. (koszt około 250 zł, niespodzianki wynikłe później opłacam z własnej kieszeni) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Sprzedane już dawno. Zapomniałem napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.