Proteader Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Witam. Mam "drobny" problem w jednym z rowerów. Hamulce v brake rozregulowaly sie do tego stopnia że klocki trzymają koło. Co najlepsze linka nie była luzowania. Hamulec był rozpięty wyjęte koło wsadzone koło i klops. Kręcenie śrubkami z boku nie daje nic bo obydwa ramiona trzymają obręcz jednocześnie. Jak to ugryźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Sprawdź czy Ci pancerz linki nie wyskoczył z jakiejś przelotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proteader Napisano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Zapomniałem dodać właśnie że prowadzenie linki sprawdziłem jako pierwsze i było ok. Manetka też nie jest naprężona co najlepsze a koło nie jest bardziej krzywe niż bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.