Proteader Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 Witam. Chce kupić nowe pedały i po wyszukiwaniach prawie zdecydowałem się na Dartmoor candy pro Czy jest coś lepszego w tym przedziale cenowym? Szukam czegoś do codziennej jazdy po mieście bez większych szaleństw. Jedyne preferencje to platformy i łożyska maszynowe bo podobno lepsiejsze i łatwiejsze w obsłudze.
Suchaczenko27 Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 2 miesiące temu zakupiłem ten egzemplarz: https://www.rowertour.com/p/43712/dartmoor-stream-pro-pedaly-platformowe-maszynowe-red-devil Jak do teraz jestem zadowolony. Jeżeli chodzi o łatwiejszą obsługę to zdania na ten temat są różne. Przy łożyskach maszynowych jedynym problemem jest kiedy pojawią się luzy, nie da się ich wyregulować, trzeba je w takiej sytuacji wymienić.
Proteader Napisano 3 Maja 2020 Autor Napisano 3 Maja 2020 A czy ktoś mnie oświeci czy lepsze są pedały z łożyskami maszynowymi plus ślizg czy np 3 razy maszynowe tak jak w niektórych na Ali?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.