maj0nez Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Witam Zgubiłem śrubkę z bloku Shimano czy jest szansa gdzieś to dokupić? Może ktoś z forum ma na sprzedaż? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Napisalbym, wykrec jedna i idz do sklepu "metalowego" ale w obecnej sytuacji moze to byc dosc klopotliwe rozwiazanie. To sa standardowe sruby, nie musi byc koniecznie Shimano, kazda do blokow bedzie dobra. Jedynie moga byc rozne dlugosci. Tak jak napisalem, wykrec jedna i zmierz, potem pytaj. Zazwyczaj kupujac pedaly dostaje sie wiecej srub niz jest to potrzebne do zamontowania blokow. Ktos pewnie bedzie mial wolna. Wyslalbym ci ale koszt i czas wysylki z UK..... Poza tym jest tego troche w internecie. Jak juz zgubiles jedna, to sprawdz, czy pozostale nie wymagaja dokrecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Skąd jesteś? Jak coś to mogę Ci kilka listem wysłać jak będę na poczcie za koszty wysyłki. Te ze sklepu metalowego niestety trzeba zawsze przycinać... Edytowane 17 Maja 2020 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maj0nez Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 W dniu 17.05.2020 o 14:19, kamfan napisał: Skąd jesteś? Jak coś to mogę Ci kilka listem wysłać jak będę na poczcie za koszty wysyłki. Te ze sklepu metalowego niestety trzeba zawsze przycinać... Napisałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi