Tomiks Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Witam poszukuje osoby z Kielc która posiada CANYONA endurace cf, ponieważ chcę zakupić taki rower ale mam dylemat jaki rozmiar wybrać, z góry dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Wspaniale, celujesz w Ske czy moze XLke ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomiks Napisano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Mam 176 cm wzrostu długość nogi 80 i mam dylemat, rozmiar s czy m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 2 godziny temu, Tomiks napisał: Mam 176 cm wzrostu długość nogi 80 i mam dylemat, rozmiar s czy m Tak naprawdę obydwa powinny być ok. Możesz przyjąć, że ze względu na wysokość główki ramy do "sportowych" zastosowań weź S a do "rekreacji" M. Osobiście z doświadczenia wziąłbym S i w razie potrzeby wsadził mostek 100mm (fabrycznie masz 90), na szosie "rekreacja" nie ma racji bytu BTW zerknąłem sobie na terminy dostaw, sierpień/wrzesień, czasami trafi się lipiec albo końcówka czerwca. Brałeś to pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomiks Napisano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Mam 176 cm wzrostu długość nogi 80 i mam dylemat, rozmiar s czy m Dzięki za sugestie, a co do terminu dostawy trudno będę musiał poczekać ☹️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomiks Napisano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 W dniu 3.05.2020 o 10:02, cinol123 napisał: Wspaniale, celujesz w Ske czy moze XLke ? :> Mam 176 cm wzrostu długość nogi 80 i mam dylemat, rozmiar s czy m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba79 Napisano 20 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 To ja się podłączę do tematu... Kupiłeś rower? Sam mam 173 i podobną długość nogi, więc jeszcze gorzej, bo jestem totalnie na granicy rozmiarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.