B777 Napisano 23 Maja 2020 Autor Napisano 23 Maja 2020 Oddam go na przegląd, niech to zobaczą, nie chce się bawić sam, niech to załatwią w serwisie - chcę mieć spokój. Pomijam fakt, że wczoraj w ciągu 30 km jazdy łańcuch z przodu spadł mi w kierunku do ramy z zębatki 3-krotnie... jestem lekko sfrustrowany i mam gorącą nadzieję, że to kwestia wyregulowania i złożenia, a nie jakości komponentów. P.S. - rower był składany na miejscu, prosto z pudła z tego rocznika. P.S. - czy przegląd gwarancyjny muszę robić w tym samym sklepie, w którym kupiłem rower, czy w dowolnym, autoryzowanym serwisie?
WaGiant Napisano 23 Maja 2020 Napisano 23 Maja 2020 W dowolnym , dobrym, serwisie G . Ogólnie spoko , tak nie powinno być ale sytuacja jest do opanowania . Przednia przerzutka do regulacji i bębenek do przeglądu . Komponenty w tym rowerze nie są złe , a nawet duużo gorsze nie maja prawa tak się zachowywać . Potraktuj to ze spokojem , jak choroby wieku dziecięcego .
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Maja 2020 Mod Team Napisano 23 Maja 2020 Lepiej powstrzymaj się od jazdy, zanim tego nie naprawią, bo ani to przyjemne, ani bezpieczne...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.