MDrive Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Dzień ddobry , Jestem bardzo początkującym rowerzystą.Zakupiłem rower firmy Bordman i mam problem z weryfikacja suportu.Chciałbym prosić bardziej doświadczonych o informacje jali jest to suport na załączonych fotografiach. Nadmienie , że korby są firmy SRAM via Centro. z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macok Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Nie wiem jaki to dokładnie model i raczej nikt z takiego zdjęcia Ci nie odpowie. W każdym razie system mocowania to octalink. Żeby go odkręcić będziesz potrzebował specjalnego klucza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Wygląda na octalink, ale skoro korba srama to będzie inny standard typu power spline. ( truvativ, sram ) czyli tkzw. mini isis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDrive Napisano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 14 godzin temu, Macok napisał: Nie wiem jaki to dokładnie model i raczej nikt z takiego zdjęcia Ci nie odpowie. W każdym razie system mocowania to octalink. Żeby go odkręcić będziesz potrzebował specjalnego klucza. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macok Napisano 2 Maja 2020 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 @MDrive, nie jestem ekspertem. Suport wyglądał mi na octalink, ale posłuchaj lepiej @SoloTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.