AtsonEQ Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 Czy posiadając tarcze Shimano Rt-66, moge wymienić klocki z żywicznych na metaliczne, czy potrzebuje jeszcze czegos oprocz samcyh klocków bo slyszalem o czymś takim jak radiator ale nie wiem do czego służy. Hamulce w jakich bede chcial to zrobić to deore m6000.
Lawstorant Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 Tak, RT-66 są już pod półmetaliki, metaliki itd. Radiatory to te takie wystające badziewia, które poprawiają niby chłodzenie. W większości przypadków nie warto zawracać sobie nimi głowy.
AtsonEQ Napisano 29 Kwietnia 2020 Autor Napisano 29 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Lawstorant napisał: Tak, RT-66 są już pod półmetaliki, metaliki itd. Radiatory to te takie wystające badziewia, które poprawiają niby chłodzenie. W większości przypadków nie warto zawracać sobie nimi głowy. Dzięki za pomoc 2 godziny temu, siejak1 napisał: Mam rt-66 przejeździłem cały sezon na metalicznych nawet zarysu rantu niema na tarczy Śmiało możesz montować. Również dziękuje za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.