Gość Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mam do sprzedania zestaw tubeless - wracam do dętek i nie będzie mi to potrzebne. https://www.olx.pl/oferta/zestaw-tubeless-wentyle-pompka-co2-mleczko-trezado-uszczelniacz-CID767-IDEsmfA.html W ramach zestawu wchodzi: - 4 wentyle tubeless - 2 dodatkowe zawory presta - zaworki do presty - mleczko Trezado Supreme Vanilla (około 250 ml) - pompka CO2 Luft (presta/AV) + nabój CO2 + osłonka - strzykawka do napełniania opony - taśma tubeless (niewiele zostało, ale dorzucam gratis) Jak widać nieco tego jest, same wentyle kosztują więcej niż cena całości z ogłoszenia, więc jest bardzo atrakcyjna Cena: 60 zł Możliwa wysyłka, do uzgodnienia. Nie wysyłam za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.