JWO Napisano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Używam czasami nawigacji w telefonie. Przy wyszukiwaniu trasy wybieram pieszą trasę (nie ma niestety rowerowych tras). Jednak po przekroczeniu około 25km/h, nawigacja zmienia mi się automatycznie na samochodową i zaczyna prowadzić po autostradach lub drogach expresowych. Może ktoś wie jak to zablokować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Wraz z iOS14 Apple w końcu zaimplementowało w nawigacji trasy rowerowe. Starsznie długo to trwało, zaczym ktoś dostrzegł potrzebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 A czemu nie przestać się męczyć i nie użyć czegoś bardziej dedykowanego pod rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2020 W dniu 22.09.2020 o 23:15, arturooo3 napisał: A czemu nie przestać się męczyć i nie użyć czegoś bardziej dedykowanego pod rower? Bo to następny gadzet który musiałbym kupić i wozić ze sobą. Poza tym musiałbym sprawdzić wersje językowe map, aktualizacji, itp. Telefon i tak mam zawsze ze sobą, bo słuzy za portfel, radio, mam tam adiobooki, juz nie wspominając że ma funkcję telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2020 Udostępnij Napisano 25 Września 2020 No ale nie mówię o zakupie licznika z mapami tylko nawet telefon - przecież są lepsze aplikacje posiadające mapy ze ścieżkami rowerowymi niż Google Maps / iOS Maps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Teraz, arturooo3 napisał: No ale nie mówię o zakupie licznika z mapami tylko nawet telefon - przecież są lepsze aplikacje posiadające mapy ze ścieżkami rowerowymi niż Google Maps / iOS Maps. Tylko ze u mnie te applikacje sa w jezyky chinskim, wiec malo przydatne . Ale fakt że nie wszystkie sprawdzałem. Teraz to juz nie ma znaczenia, ta z iOS działa dobrze, sprawdzałem w ostatni weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2020 Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Jak coś w iOS możesz wybrać język dla każdej aplikacji w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.