Skocz do zawartości

[nawigacja Iphone] Przelączanie na "Driving" mode

JWO

Rekomendowane odpowiedzi

Używam czasami nawigacji w telefonie. Przy wyszukiwaniu trasy wybieram pieszą trasę (nie ma niestety rowerowych tras). Jednak po przekroczeniu około 25km/h, nawigacja zmienia mi się automatycznie na  samochodową i zaczyna prowadzić po autostradach lub drogach expresowych. Może ktoś wie jak to zablokować?    

• 4 miesiące temu...
W dniu 22.09.2020 o 23:15, arturooo3 napisał:

A czemu nie przestać się męczyć i nie użyć czegoś bardziej dedykowanego pod rower?

Bo to następny gadzet który musiałbym kupić i wozić ze sobą. Poza tym musiałbym sprawdzić wersje językowe map,  aktualizacji, itp.
Telefon i tak mam zawsze ze sobą, bo słuzy za portfel, radio, mam tam adiobooki, juz nie wspominając że ma funkcję telefonu ;)

Teraz, arturooo3 napisał:

No ale nie mówię o zakupie licznika z mapami tylko nawet telefon - przecież są lepsze aplikacje posiadające mapy ze ścieżkami rowerowymi niż Google Maps / iOS Maps.

Tylko ze u mnie te applikacje sa w jezyky chinskim, wiec malo przydatne  :D . Ale fakt że nie wszystkie sprawdzałem.

Teraz to juz nie ma znaczenia, ta z iOS działa dobrze, sprawdzałem w ostatni weekend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...