Cichy300 Napisano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Cześć Szukam torby w którą będę mógł spakować wszystkie graty jadąc na zawody. Są jakieś specjalne rowerowe torby do 150/200zl? Bo nie dam za Sciona 600... Fajnie jakby miała przegrody w środku żeby można było wszystko uporządkować. Do tego jakaś siatka albo gumka żeby zamocowac kask i oddzielna kieszeń na buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Zwykła torba sportowa nie spełnia wymagań? Jest ich multum w cenach od 30 zł w górę. Ja mam jakąś zwykłą najtańszą z Decatlhona, której mi nie szkoda, pakuję w nią strój i drobiazgi, a reszta luzem do bagażnika. Przynajmniej masz dużo czasu na znalezienie tej idealnej, bo zawodów prędko nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy300 Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Wlasnie z moja delikatna pedantycznoscia ciezko bede mial zdzierzyc rzeczy luzem. Lubie jak wszystko ma swoja kieszonke/przegrode i nie lata po torbie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.