Gość Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Garmin Connect jest super, ale raczej polecałbym go posiadaczom Garmina, czy to licznika czy to zegarka. Z offline zawsze możecie magazynować i na bieżąco dorzucać do darmowego potężnego narzędzia do analiz Golden Cheetah. Z online warto chociaż tą darmową Stravę, choćby "bo wszyscy znajomi mają" . No i do tego pewnie najwygodniej system producenta sprzętu, który używamy, czy to Garmin Connect czy inne twory dla Polara i Suunto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 15 minut temu, arturooo3 napisał: Garmin Connect jest super, ale raczej polecałbym go posiadaczom Garmina, czy to licznika czy to zegarka. Da się inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Konto może zrobić każdy i aktywności wrzucać można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 19 godzin temu, arturooo3 napisał: Wchodzisz w Settings -> My Gear -> Add Bike Pytanko przy okazji ,jak w Stravie wpisać rower stacjonarny spiningowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinPL Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Tylko w taki sposób jak powyżej właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raz dwa tutorial jak przenieść historię z Endomondo do Garmina (nawet nie posiadając sprzętu Garmina): https://www.dobreprogramy.pl/djfoxer/Migracja-danych-z-Endomondo-do-Garmin-Connect-ale-nie-tylko,111716.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calder Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Korzysta/ł ktoś z was z serwisu Sport Tracker? Istnieje tam możliwość integracji ze Strava/Garmin/Polar lub innymi serwisami? Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 A ja cały rok 2020 z endo przeciepłem do KM ( kręć kilometry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
42100 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 napisz coś więcej... Czyli z poziomu przeglądarki widzisz te treningi na stronie https://kreckilometry.pl/aplikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Tak na stronie KM wybierasz Aktywność -> dodaj aktywność -> dodaj aktywność z innego źródła i dajesz ( zaznaczasz endomodo ) .Endomondo musi być zalogowane ( tam się zgadzasz na autoryzacje )Dalej już sobie powinieneś poradzić. Jeszcze na KM albo zaznaczasz ptaszki albo wszystko i Importuj. Ps. Używałem z 2 lata nawet za dobrą jazdę dostałem apteczkę p /pomocy , bardzo podobny do endomondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
42100 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 51 minut temu, siwymariusz napisał: ...bardzo podobny do endomondo. a możesz mieć znajomych którzy widza nasze treningi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ci co mają KM to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
42100 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Teraz, siwymariusz napisał: Ci co mają KM to tak a podgląd tego co znajomi online kręcą w danej chwili mamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Szczerze? nie pamiętam bo potem przerzuciłem się na endo. Jakieś problemu KM miało i jak była walka o nagrody i km dla miasta itp to importowałem z endo do KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cześć Próbowałem wykonać ten eksport z endomondo i skończyłem jak na załączniku. Czeka na akceptację. Nie da się nic kliknąć. Trwa to już parę dni. Inna przeglądarka to samo. Na poczcie nic nie ma. Ktoś się z tym spotkał (zaradził). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Skasuj swój prywatny e-mail, bo został widoczny na screenshocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Teraz, arturooo3 napisał: Skasuj swój prywatny e-mail, bo został widoczny na screenshocie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filozof.r Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Teraz, znajomy napisał: Cześć Próbowałem wykonać ten eksport z endomondo i skończyłem jak na załączniku. Czeka na akceptację. Nie da się nic kliknąć. Trwa to już parę dni. Inna przeglądarka to samo. Na poczcie nic nie ma. Ktoś się z tym spotkał (zaradził). Pozdrawiam Wszyscy się rzucili na eksport i przeciążyli serwery. Mój tak wisi od dwóch tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Srogo. Ciekawe czy sobie z tym poradzą zwłaszcza, że do końca roku planują użytkowników odciąć. Ja zrobiłem ostatni backup z Endo we wrześniu i wykonał się w kilka minut. Natomiast już od dłuższego czasu mam podpięte kilka platform. W przypadku Garmina sprawa jest prosta, w ustawieniach mamy listę serwisów połączonych, do których automatycznie wrzucane są treningi. Kilka-kilkanaście sekund po zakończeniu jazdy na komputerku rowerowym na telefonie wyświetlają mi się powiadomienia o synchronizacji z Endomondo, Stravą, TrainingPeaks, więc ja już w sumie od jakiegoś czasu mam wszystko nie tylko w Endo, dzięki czemu teraz nie będzie oczekiwania czy zrobią paczkę czy się nie uda . Warto korzystac z kilku platform. Tutaj lista portali, które obsługuje Garmin: https://suport.garmin.com/pl-PL/?faq=8L3Z4gEmTk6sXV7ido1Uz6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filozof.r Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nawet tapiriik nie wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 1 godzinę temu, znajomy napisał: Cześć Próbowałem wykonać ten eksport z endomondo i skończyłem jak na załączniku. Czeka na akceptację. Nie da się nic kliknąć. Trwa to już parę dni. Inna przeglądarka to samo. Na poczcie nic nie ma. Ktoś się z tym spotkał (zaradził). Pozdrawiam Tak chyba też czekam już tydzień i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wczoraj dostałem archiwum , więc uzbroić się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorppX Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Cześć, Od początku mojej przygody z rowerem korzystałem z Endomonto. Później podłączyłem do niej czujnik kadencji Magene. Jak na mają aktywność, aplikacja wystarczała mi w wersji darmowej. W związku z końcem Endomonto szukam jakiejś alternatywy. Zastanawiam się nad Stravą w wersji darmowej lub MapMyRide. Czy te aplikacje obsłużą mój czujnik kadencji ? Z tego co słyszałem to Strava nie wspiera tego czujnika, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ewentualnie może jest jeszcze jakaś inna aplikacja warta uwagi, która wspiera zewnętrzny czujnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Strava w najnowszej wersji nie wspiera już czujników. Ale możesz tak jak ja, zainstalować sobie starszą wersję, która to jeszcze te czujniki wspiera, np ver. 90.0.0 https://www.apkmirror.com/apk/strava-inc/strava-running-and-cycling-gps/strava-running-and-cycling-gps-90-0-0-release/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Cytat safian napisał: 1 godzinę temu, tomek232 napisał: Strava w najnowszej wersji nie wspiera już czujników Masz mocno nieaktualne informacje, bo już pewnie z miesiąc, albo nawet dwa miesiące temu przywrócili wsparcie dla zewnętrznych czujników Jakieś znikające posty? Jakieś źródło tej informacji, bo niedawno uaktualniłem sobie do najnowszej wersji to wsparcia dla czujników nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.