Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rozmiar ramy 53 czy 57cm? Bbf Urban 1.0

Gość Bartosz

Pytanie

Gość Bartosz
Napisano

Cześć,

Chcialbym kupić rower trekkingowy przez internet BFF Urban 1.0, na stronie dostępne są 2 ramy, 53 i 57cm. Mam 180cm wzrostu, waga 83kg i długość nogi zmierzyłem na 81cm.

Czy możecie proszę doradzić która z tych dwóch będzie odpowiednia? Według tabeli rozmiarów wychodzi, ze 53cm będzie odpowiednia ale chciałbym się upewnić i nie musieć odsyłać/wymieniać roweru.

link do roweru https://www.top-narty.pl/urban-1-0-1.htm/v-230352?gclid=EAIaIQobChMIiJHz5_qF6QIVh0QYCh0FNARfEAQYASABEgIx9_D_BwE

dziekuje za odpowiedz!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bartosz
Napisano

Dzięki za odpowiedz

Niestety nie jestem w stanie znaleźć takiej tabeli, nawet na stronie niemieckiego producenta. W takim razie zaryzykuje z 53cm ale z jednej strony wydaje mi się ze może być za mała a z drugiej tabela rozmiarów na stronie sklepu mówi ze będzie odpowiednia.

pozdrawiam 

Napisano

Wydaje Ci się, rower ma dość niską główkę ramy (przynajmniej z tego co widać na zdj bo wymiarów brak) i przy ramie 57 będziesz po prostu bardzo mocno pochylony i wyciągnięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...