Barbs Napisano 26 Kwietnia 2020 Napisano 26 Kwietnia 2020 Hej! Chcę kupić rower do kręcenia dużej ilości kilometrów po mieście/ za miastem/ w parku/ lesie. Ziomki z rowerowych polecili mi kilka modeli: - Kellys Soot 30 - Kellys Physio 10 - Merdia Crossway 20-D - ewentualnie Merida Nature Pro lub EXC Zależy mi na dobrej jakości, bo jeżdżę, tak uśredniając, 2-4h dziennie. Mile widziane lżejsze, niż cięższe, bo codzienne wnoszenie na 5 piętro zwala z nóg ;) Chłopaki nadmienili, żebym jeszcze sprawdziła sobie markę Whyte, ale nigdy z nimi nie miałam styczności - warto, nie warto? Który model polecacie?
wkg Napisano 26 Kwietnia 2020 Napisano 26 Kwietnia 2020 Jeżeli jeździsz 2-4 h dziennie to pewnie już wiesz, czy chcesz rower z barankiem czy z prostą kierownicą Whyte ? Inna liga.
Barbs Napisano 26 Kwietnia 2020 Autor Napisano 26 Kwietnia 2020 Tak... tylko cena trochę zabójcza. Dlatego mocno rozważam coś innego, niż tego gravelka. Co myślisz o pozostałych?
wkg Napisano 26 Kwietnia 2020 Napisano 26 Kwietnia 2020 Nic nie myślę. Jeżdżąc 3 godziny dziennie kupiłbym prawdziwy rower wiedząc dokładnie czego chcę. A dopóki bym nie wiedział to bym się przymierzał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.