Mateusz3728 Napisano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Witam czy miałby ktoś instrukcje obsługi/serwisu do amortyzatora Sr suntour xct 100mm blokada rebound koło 29. Byłem na stronie producenta i tam nie można otworzyć pliku z taka instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueforce Napisano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 proste jak cep youtube.com/watch?v=BIJPeh-D8D4&feature=emb_logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3728 Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Blueforce napisał: proste jak cep youtube.com/watch?v=BIJPeh-D8D4&feature=emb_logo Oglądałem ten film. Tylko tam jest XCT z 2008roku i nie chodzi mi jak zrobić taki serwis tylko informacje o tym amortyzatorze od a do z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Wejdź na moją stronę https://activia.sgl.pl/pomocn_rys_techn/ może tam coś przydatnego znajdziesz Tam są rysunki techniczne budowy amorków, z pełnym opisem symboli części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3728 Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Rysunek techniczny już mam. Mi chodzi o informacje na temat tego amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi