Saszqa Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 jestem wlasnie na kupnie butow po spd i mam na ten cel okolo 200zl tylko problem w tym ze w tej cenie(baa nawet do 300zl nie ma ladnych butow :034: no moze inaczej mnie sie praktycznie zadne nie podobaja poza tymi, tylko znowu co do nich mam watpliwosci ze wzgledu na material z jakiego sa wykonane(nie bedzie dalo sie ich "spłukać szlałfem" ) i martwi mnie tez tylko jedna rzepa-jak myslicie to wystarczy zeby dobrze trzymac noge w bucie? dodam ze jestem totalnym laikiem w kwestii obuwia rowerowego wiec jakda rada bedzie dla mnie zbawienna!! a moze wogole ktos jezdzi w takich butkach i podzielilby sie opinia na ich temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 hmmmm - nie wiem jak szukasz ale ja kilka znalazlem - nie dosc ze na wiecej niz jedna rzepe to jeszcze z b.dobrymi opiniami uzytkownikow( poczytaj forum) są to m.in. SH M072 Scott COMP MTB oraz przede wszystkim Specialized SPORT MTB 2006 - te są droższe o 39zl niz zamierzales maksymalnie wydac ale akurat tutaj warto dolozyc bo jak dotąd nie uslyszalem/przeczytalem zadnej negatywnej opinii o nich. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszqa Napisano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 tak tak widzialem i czytalem o tych butach no ale powiedz mi tak szczerze czy podobaja Ci sie te Scotty??faktycznie te spece sa chyba sa najlepsze w tym przedziale cenowym(ponoc mozna je kupic do 200zl)-moj kumpel tez na nich jezdzi i je sobie chwali(moze tez dla tego szukam czegos innego zebysmy nie smigali razem w takim samych bucikach jak dwa p... ) a co myslicie o tych Indianach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Po pierwsze nie żadna "jedna rzepa" (chyba że na obiad ) tylko jeden rzep. A wybór butów do 300zł jest naprawdę duży, wystarczy udać się do pierwszego rowerowego. Te indiańskie trzewiki są... bardzo oryginalne. Bardziej przypominają eleganckie trzewiki niż buty sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszqa Napisano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Odi ale przeciez mowi sie buty na rzepe a nie buty na rzep ;)przynajmniej tak mnie rodzice uczyli mowic jak chodzilem do przedszkola;) ale nie sprzeczam sie bo pewnie Ty masz racje okej to na razie widze ze nikogo moj wynalazek nie zachwycil;) a i ja w sumie coraz powaznie zastanawiam sie nad tymi specami co zaporoponowal mi Szu... jak ktos mialby cos jeszcze konstruktywnego do napisania to zapraszam-jesli nie to dziekuje panowie za zainteresowanie i pomoc PS przynajmniej juz wiem ze jest rzep a nie rzepa hehe pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.