Kreick Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Jak w temacie. Tokeny do Revelation pasują też od wszystkich starszych amorów z lagami 35mm. Potrzebuję też tokenów do dampera RockShox Deluxe RT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Na Alle... widziałem 2szt za 39zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 3 godziny temu, wojtt80 napisał: Na Alle... widziałem 2szt za 39zl. W rowertourze znalazłem 3 szt w promce. Ale wciąż szukam tokenów do dampera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kupione, do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi