djwinamp Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Cześć, poszukuje chętną osobę, na łatwą i przyjemną wyprawę rowerową. Wyłącznie pod namiotem, na dziko oraz na polach namiotowych 50/50. Jeśli dziwne obostrzenia będą nadal psuły możliwości między innymi z korzystania z pola namiotowego, to wyłącznie na dziko. Interesuje mnie trasa od Elbląga do Białegostoku, lub odwrotnie. Pozostałą część Polskiego Bałtyku już robiłam sama, trochę mi się droga dłużyła i tym razem chce w towarzystwie. Jeszcze nie mam konkretnego czasu, można się dogadać. Lubie jeździć codziennie w granicach 50-100 km. Według mapy Green Velo wychodzi jakieś 600km, więc zapewne około 700km trzeba będzie zrobić, myślę 10 dni na ta wyprawę wystarczy. Coś o mnie: często śpiewam jadąc na rowerze, lubię rozmawiać z lokalsami, jak ktoś mnie zaprasza do siebie na ogródek chętnie korzystam, nie palę, nie wyobrażam sobie startu bez śniadania i kawy, mam kuchenkę więc coś ekonomicznie można przygotować, umie wymieniać i łatać dętki. Poruszam się na klasycznym MTB + sakwy. Zapraszam do kontaktu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszka89 Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Cześć Nie wiem czy już pojechałaś czy nie ale ja się wybieram 27.05 na ten odcinek. Najpierw jade sam 3 dni do węgorzewa, tam dołącza jedna dziewczyna potem jedziemy do suwałk gdzie spotykamy się z ekipą . Spanie namiot lub agro, jedzenie swoje i cześciowo po drodze. Jak coś zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwinamp Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Startuje z Katowic 10.07 w nocy, nad ranem już w Malborku, powrót do Katowic robię 19.07 w południe z Białegostoku. 700 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbek Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Miałem jechać jutro z tym że od strony Białegostoku, strat jednak muszę odłożyć z przyczyn losowych. Nowy plan zakłada start 9/07 z Hajnówki, przejazd przez Białystok 10/07. Bedę jechał tylko do Suwałk. Tak że jak by co to można się zgadać. Nie mówię że nie mogę wziąć po uwagę startu z Elbląga. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikesun Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Cześć Świeżak - w czerwcu 2019 zrobiłem tą trasę a nawet ciut dalej. Gdańsk E-g Kętrzyn Węgorzewo Trójgranica B-stok Aug-w dojechałem na chatę Głodzia i pod sam Bug - 12 dni jechałem sam, potem z Niemcem z Dortmundu - jedź jest super. pozdrawiam. Ja planuję ciąg dalszy który nie zrobiłem czyli od Lublina w Bieszczady ojciec Mateusz i do Czestochowy. Rowerek KTM MP3 Quincy Jones Credit Card - agroturystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwinamp Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Trasa już była z ekipą 4 osobową (na forum znalazłam ziomków). Nie wiem jak usunąć ten stary już nieaktualny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi