djwinamp Napisano 20 Kwietnia 2020 Napisano 20 Kwietnia 2020 Cześć, poszukuje chętną osobę, na łatwą i przyjemną wyprawę rowerową. Wyłącznie pod namiotem, na dziko oraz na polach namiotowych 50/50. Jeśli dziwne obostrzenia będą nadal psuły możliwości między innymi z korzystania z pola namiotowego, to wyłącznie na dziko. Interesuje mnie trasa od Elbląga do Białegostoku, lub odwrotnie. Pozostałą część Polskiego Bałtyku już robiłam sama, trochę mi się droga dłużyła i tym razem chce w towarzystwie. Jeszcze nie mam konkretnego czasu, można się dogadać. Lubie jeździć codziennie w granicach 50-100 km. Według mapy Green Velo wychodzi jakieś 600km, więc zapewne około 700km trzeba będzie zrobić, myślę 10 dni na ta wyprawę wystarczy. Coś o mnie: często śpiewam jadąc na rowerze, lubię rozmawiać z lokalsami, jak ktoś mnie zaprasza do siebie na ogródek chętnie korzystam, nie palę, nie wyobrażam sobie startu bez śniadania i kawy, mam kuchenkę więc coś ekonomicznie można przygotować, umie wymieniać i łatać dętki. Poruszam się na klasycznym MTB + sakwy. Zapraszam do kontaktu :) Cytuj
Blaszka89 Napisano 19 Maja 2020 Napisano 19 Maja 2020 Cześć Nie wiem czy już pojechałaś czy nie ale ja się wybieram 27.05 na ten odcinek. Najpierw jade sam 3 dni do węgorzewa, tam dołącza jedna dziewczyna potem jedziemy do suwałk gdzie spotykamy się z ekipą . Spanie namiot lub agro, jedzenie swoje i cześciowo po drodze. Jak coś zapraszam Cytuj
djwinamp Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Napisano 4 Czerwca 2020 Startuje z Katowic 10.07 w nocy, nad ranem już w Malborku, powrót do Katowic robię 19.07 w południe z Białegostoku. 700 km Cytuj
urbek Napisano 15 Czerwca 2020 Napisano 15 Czerwca 2020 Miałem jechać jutro z tym że od strony Białegostoku, strat jednak muszę odłożyć z przyczyn losowych. Nowy plan zakłada start 9/07 z Hajnówki, przejazd przez Białystok 10/07. Bedę jechał tylko do Suwałk. Tak że jak by co to można się zgadać. Nie mówię że nie mogę wziąć po uwagę startu z Elbląga. Pozdrawiam Paweł Cytuj
bikesun Napisano 30 Lipca 2020 Napisano 30 Lipca 2020 Cześć Świeżak - w czerwcu 2019 zrobiłem tą trasę a nawet ciut dalej. Gdańsk E-g Kętrzyn Węgorzewo Trójgranica B-stok Aug-w dojechałem na chatę Głodzia i pod sam Bug - 12 dni jechałem sam, potem z Niemcem z Dortmundu - jedź jest super. pozdrawiam. Ja planuję ciąg dalszy który nie zrobiłem czyli od Lublina w Bieszczady ojciec Mateusz i do Czestochowy. Rowerek KTM MP3 Quincy Jones Credit Card - agroturystyka. Cytuj
djwinamp Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Napisano 6 Sierpnia 2020 Trasa już była z ekipą 4 osobową (na forum znalazłam ziomków). Nie wiem jak usunąć ten stary już nieaktualny wątek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi