wierzbajol Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hello wszystkim, Głównie zależy mi na podążaniu daną trasą w lesie z np. strava -> single, itp. Którą navi byście z autopsji polecili ? linki z dobrymi cenami również mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Dużo w archiwum na ten temat. Ja mam: https://www.bike-discount.de/en/buy/garmin-edge-530-mtb-bundle-gps-bike-computer-871540 . Byłoby wszystko OK, ale trudno się klawiszami zmienia skalę na mapie. Jak jedziesz po śladzie - OK ale jak skręcisz nie tam gdzie trzeba - ja się praktycznie muszę zatrzymać żeby się odnaleźć. Obsługa menu i konfiguracji nieco nieintuicyjna ale to mniejszy problem - przyzwyczajasz się i nie ma problemu. W wersji najtańszej - prędkość tylko z GPS, be silicon case i ze standardowym uchwytem: https://www.bike-discount.de/en/buy/garmin-edge-530-gps-bike-computer-871506 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Teraz, wkg napisał: Dużo w archiwum na ten temat. sporo czytałem i mam mętlik Teraz, wkg napisał: Jak jedziesz po śladzie - OK ale jak skręcisz nie tam gdzie trzeba - ja się praktycznie muszę zatrzymać żeby się odnaleźć. właśnie o to mi chodzi a wiadomo, że w lesie jest sporo różnych ścieżek i pamiętam jak próbowałem korzystać z endo + komórka to podążanie za trasą to była jakaś masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Na małym ekranie to generalnie na gęstych, wąskich singlach jest masakra :) To nie samochód. Moim zdaniem im większy ekran tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 dlatego też myślałem o karoo bo ma spory ekran, ale też widziałem na YT, że były jaja ze znajdowaniem trasy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.